søndag den 4. januar 2009

Så går starten..


Vi kom godt ind i det nye år, i godt selskab og med en efterfølgende frygtelig hyggelig første dag i det nye år. Lige nu lakker en rigtig god ferie mod enden, og selv om det er lidt trist skal det nok også blive godt at komme ind i hverdagen igen.

Jeg har aldrig brudt mig om alt for mange nytårsforsætter, da jeg synes de som regel går i vasken i løbet af fjorten dage, men i år har jeg alligevel reflekteret mig frem til at der er nogen ting jeg skal blive bedre til i det nye år.

Mine dejlige unger er jo ikke små længere, og det skal være startskuddet til at jeg bliver bedre til at passe på mig selv, eller bliver bedre ven med hende den nye mig, som altså nu en gang er resultatet af at mit helbred ikke er hvad jeg gerne ville ha det til at være.

Det kan ikke nytte at græde over spildt mælk, så på med mere power af det der nu engang er tilbage, og så tror jeg på at tingene nok skal komme til at gå sådan at jeg også i den sidste ende kommer til at trives med det.

Jeg skal øve mig i at blogge med mere skriftlig fortælling. Jeg er endnu ikke sikker på om det indebærer at den her blog kommer til at være dænget ned i lange indlæg om alt muligt, eller om jeg simpelthen laver en blog mere, så den her blog kan forblive en scrap-strik-håndarbejdsblog. Men det finder jeg ud af lige om lidt.

I morgen bliver første dag i hverdagen, som i år byder på en konfirmation i det lille hjem, flere judoturneringer og forhåbentlig masser af stunder til at være kreativ, og til bare at være, sammen og hver for sig.

Selvom det er et par dage siden årsskiftet, er det stadig så kort inde i det nye år at jeg vil slutte, med at ønske alle der læser med, et rigtig Godt Nytår...

2 kommentarer:

Dittepigen sagde ...

Åh ja, de nytårsforsætter kan give en så sort en samvittighed, men håber at du må kunne opnå at værne om dig selv, det skal man gøre, om så børnene er store eller små. Og du ved det vel også godt, at er du ikke på toppen, så er ungerne det næppe heller. Held og lykke i al fald! Knus

Cecilie sagde ...

Jamen, ønsket om et godt nytår skal da bestemt også sendes den anden vej. Jeg holder meget af at komme her forbi din blog, og jeg er sikker på at lange indlæg også vil være spændende at læse.