fredag den 23. januar 2009

Øv , øv og atter Øv!

Som nogen af jer sikkert har læst allerede, er jeg den første der er røget ud af Scrap Queen 2009 - På en uretfærdig og tilfældig lodtrækning...
Det er jeg selvfølgelig rimelig meget skuffet over, og synes det er, for at sige det på godt jysk, rigtig trælst!

Hvis nu jeg reelt var blevet stemt ud, ved et mere retfærdigt pointsystem, havde jeg bukket pænt og ærget mig i stilhed, men på den her måde er jeg altså lige nødt til at brokke mig en anelse højlydt.For nøj hvor havde jeg da glædet mig til at være med.Det er så slut nu for mit vedkommende, og jeg håber inderligt for de piger der gik videre, at lodtrækningen afskaffes og erstattes med et bedre system, for jeg kan lige hilse og sige at det ikke er spor sjovt at ryge ud på den her måde!

Godt det er weekend og man kan scrappe uden at skulle en masse ud af huset. Vil ungerne nogen steder, må de afsted på deres cykler, for supermor har sørget for at der er masser af weekendproviant i huset, Inclusiv noget nyt garn, til eventuelle pauser hvor man bliver en anelse lækkerstrikken..
Prinsessen er hentet og vi bliver senere inavaderet af en flok ungersvende der skal spille et eller andet meget vigtigt computerspil indtil de falder om af træthed, så det skal alt i alt nok ende med at blive en god weekend..

*at Prisessen så på vej hjem i bilen udbryder: "Mor, når nu du er lidt gammel og dine øjne er så trætte at de hænger så'n, så er det altså ikk så pænt at du bruger øjenskygge......." ja så ved man da lissom godt hvad klokken er slået.Det blev da ikke bedre da hun senere tilføjer: "Hvis jeg skal holde en fest, så synes jeg altså det er træls hvis der kommer mange rigtig gamle mennesker med, for de vil jo kun høre sådan noget 80'ermusik"........*

Jeg ignorerer med bedste evne de første svage symptomer på Influenza. Jeg nægter!

7 kommentarer:

Pia sagde ...

Jeg er enig det er en sur måde ikke at kunne for lov til at deltage i udfordringerne og være med til at lave et galleri af inspiration hvor alle har fået den samme opgave og det vil sikkert ske fremover at det er nødvendigt med lodtrækning men nu er det en konkurrence modsat sidste år hvor alle kunne deltage hele vejen igennem og ha' det sjovt med de stillede udfordringerne også selv om man ikke havde fået stemmer, i år findes kun tabere og de må ikke mere deltage i de sjove udfordringer, en utraditionelt måde og derfor ønskede jeg heller ikke at deltage. DEt var et rigtig flot lo du havde lavet , flot opsætning og farver, supert. Du må have en dejlig weekend

Dittepigen sagde ...

Kan godt forstå du er skuffet, ydermere når der er andre deltagere der ikke levede op til de stillede krav, og alligevel kunne være med. Eller hvis man da så bare kunne sige, at dit LO var det grimmeste, men nej! Håber du trods skuffelsen får en super weekend, og få så lige den "måske" influenza smidt langt væk. Knus!
PS: Du må altså lære hende Johanne lidt mere kultur, for 80'er musik rykker da for vildt!!!!!!

Else Slipsager Petersen sagde ...

Hvor ærgelig at ryge ud i første runde, kan godt forstå du er skuffet. Og jeg kan rigtig godt lide dit LO, det er super flot.

Helle Sahl sagde ...

Ja øv. Mon ikke det kunne gøres på en anden måde. Er vild med layoutet.

Anonym sagde ...

Hej. Føler klart med dig, at du røg ud på den måde. Er klar over at det kunne lige så godt være sket for mig. Synes at du havde lavet et pragtfuldt lo.

BellaMio sagde ...

Super Øv at du gik ud.., det var et skønt LO.., herlige farver, fine detaljer og den lille fugl er kær!! Uha er det sådan at have teenagers.., slut med nattesøvn!! Og 80er musik er nu godt.. ;-)

Cecilie sagde ...

Det er et rigtig lækkert layout, og jeg er ked af på dine vegne, at du ikke fik lov at være med videre. Jeg var tilmeldt, men afstemningsdelen mm fik mig til helt at undlade at indsende 1. layout. Som Pia skriver, så var det heller ikke en form, jeg brød mig så meget om. Æv, at du skulle ryge ud allerede nu - jeg ville gerne have set flere af dine layouts.

Jeg håber, du har det bedre i dag.