torsdag den 18. december 2008

Velkommen tilbage du snigende julestemning..

Julestemningen finder sig ikke i at vi holder den udenfor, så selvom vi selv og især lille Ib stadig er ret mærkede af at vi mistede Pjevs i mandags, sniger den sig inden for alligevel. Og den skal være velkommen skal den, for i år er alle poderne hos os juleaften og når det ikke er en luksus man har hvert år, skal det nydes i meget store slurke!
Flotte og dejlige julekort er også begyndt at dumpe ind med posten, og vi sætter stor pris på hvert og et, traditionen tro, bliver de fotograferet en gang i julen, og så håber jeg som sædvanlig, at jeg når at få skrevet mine egne færdigt. Ryggen værker og er ikke særlig samarbejdsvenlig, men nu er der snart ferie, og så kan jeg ligge som det passer mig.

Julenisserne fra det store land "Over there" har været hurtige til at pakke bestillinger, så jeg har i dag fået de nye Tim Holz Julestempler.. Åh som jeg glæder mig til at stemple der ud af, de når desværre ikke at komme i brug til julekortene i år, men nu har jeg jo et helt år til at fremtrylle dem der skal bruges næste år.

Ja og så er der jo lavet et enkelt LO med et sommer billede af lille Joe, som skal bruges som gave til et par dejlige mennesker jeg ved vil sætte pris på det.

Ellers forsøger vi bare på at hygge og blive færdige med de sidste hemmeligheder, og mon ikke nok det går? Vi er hvert fald ikke kommet for sent endnu :)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Keep blogging.
Good luck.


花蓮
花蓮黃頁
花蓮民宿
花蓮美食

Helle Sahl sagde ...

De er da også FULDSTÆNDIG FANTASTISKE de stempler.