lørdag den 13. december 2008

Julebud og en kramselækker Lillemis

Der er lavet en lille stak julekort der skal bringe bud til nær og fjern med ønsker om en glædelig jul. Materialerne er Basic Grays juleserie, embossing pulver og stempler.

Lucia bruden blev træt af gårsdagens oplevelser og endte med at falde i søvn, sammen med Ib den lille kælne killing, vi nænnede ikke at flytte hende, og det ser ud som om de har nydt det begge to.

Sidst men ikke mindst, skal jeg vise jer LilleMis, som er en ægte Maine Coon dame på 3½ somre som vi har fået æren af at ha' inde i flokken på prøve. Hun havde fået nok af at bo i en kæmpekatteflok, så vi prøver at se om hun kan trives her hos os. Kan hun det, er det meningen hun skal blive her, og vi kan så håbe på at hun og Kong Pjevs på længere sigt evt kunne ha' lyst til at blive mand og kone.

Nu vil jeg kaste mig over dagens bageprojekt, der er en lille dame der er ved at være ret utålmodig :) God lørdag til dig derude ..

4 kommentarer:

Karina sagde ...

Sikken en julehygget blog du har og fine ting du har fået lavet.
God Luciadag til dig.

Pia sagde ...

Så søde billeder, og den bedårende main coone kat, den er bare nuser, vi har en hankat af samme race, eneste ulempe er den lange men flotte pels, som har tendens til at kludre sammen

BellaMio sagde ...

Sikke en dejlig main coon kat, de er virkelig flotte!! Gid man kunne lokke manden til at holde katte igen, selv om jeg er mest til persere!! De gammeldags.. Træt lille lucia pige.. :-)

Heidi sagde ...

skønne kort du har fået lavet og dine billeder er da fr skønne ;o)