mandag den 15. december 2008

Da julestemningen blev fladmast og forsvandt...

Lige så dejlig julet som weekenden startede i fredags, lige så frygteligt og brutalt blev den sendt langt pokker i vold her til morgen.
Ikke nok med at jeg efter en søndag i migrænens vold, vågnede med en ryg der bare slet ikke var samarbejdsvillig, næe nej der stopper vi skam ikke. Ca klokken 06.30 da jeg skulle lukke Kong Pjevs ind og få lidt morgen kæl og en gang morgenfoder inden ungerne skulle vækkes, fik jeg et chok jeg meget gerne have været foruden og meget sent kommer til at glemme. Min elskede pragtfulde Hankat, har enten i et slagsmål, eller en uvis form for ulykke fået så alvorlige skader at der ikke var noget at gøre. Jeg samlede den forpinte stakkel op og fik på en eller anden vis vækket min bedre halvdel, som heldigvis endnu ikke var kørt på arbejde. Inden klokken var slået 07, var Pjevs forskånet for flere smerter, for der kunne intet andet gøres end at han måtte ha' fred.

Vi har alle taget en tudetur eller ti i løbet af den trælseste mandag jeg længe kan mindes.

At oliefyret så også valgte at strejke gjorde ikke dagen bedre.

Generalmajoren kom heldigvis hjem igen til aften, og bette Jacob blev gradueret op til grøn snip til judo til aften, endda med en skadet tå.

Godt der kun er fire hverdage tilbage før vi holder ferie!

3 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Øv. Jeg bliver helt ked af at høre at du har skulle stå med din kære kat der led. Godt den kom hjem så du kunne hjælpe den til sidst.

Kram

Sofie sagde ...

Ja, sikke en omgang! Vi er allesammen MEGET kede af det herhjemme, vores lille har ikke været hjemme nogen dage nu og hun er har HELE tiden og er meget madglad, så jeg ved, at hun ikke er frivilligt væk herfra... Kunne man da bare få vished for om hun er død eller hvad. Pu, ha... Drengene blever kede af det.

Heidi sagde ...

snøft hvor er jeg ked af det på Jeres vejne og så lige her i juletiden - stort kram til Jer alle