tirsdag den 30. juni 2009

Ferietiden er over os ..
Kreativiteten er minimal i heden, til gengæld nyder vi vandet og sandets glæder.

onsdag den 17. juni 2009

Hitte hutte Heidemann..


Hattefeberen raser.. Her er det en Bøllehat, en multiopskrift som man kan købe her
Den er lavet i dobbelt, hvid bomuld og siden pyntet med blomster og franske knuder..

Sommervejr .. skynd dig .. please!

søndag den 7. juni 2009

Jeg sætter min hat ..
Minialbummet skrider stille fremad..
Vi har haft den mest stille søndag der længe kan mindes, men det var det vi trængte til .. og så var der lige en hat der skulle vrides af hæklenålen. Så nu mangler jeg bare en go' portion sol og sommer ..

lørdag den 6. juni 2009

Min Scrapmojo er vendt tilbage..Hvor er det herligt det er weekend! Jeg har Niels hjemme, med et rigtig træls migræneanfald, så der er ikke så meget vi kan stille op, andet end at hygge os. Ind i mellem, når han kan sidde, sidder han og tegner en smule ved bordet sammen med mig, og jeg scrapper derudaf.
Til Kulturnatten var jeg gået i gang med et minialbum, så det skal laves færdig, men inden det bliver helt klart, får i lige lidt "jeg er da i gang billeder"
Der er også kort, LO's og en masse andet i støbeskeen - jeg håber bare der er timer nok i weekenden.

Jeg var lige heldig..
Onsdag eftermiddag stod på tur i det blå, for begge drenge var taget hjemmefra. Vi lagde den vej af Ole og jeg var så heldig at han ud over to spisetallerkener, også havde en dejlig stak æggebægere ..

Efter både kaffe og kik hos Oles nabo, som sælger biler, havde vi en fantastisk gåtur med oplevelser fra både, rådyr, dådyr, krondyr og en hulens masse fasaner i Pajhede skov..

Så var det hjem og under dynen, for at blive klar til en rigtig lang torsdag med kulturnat på museet, hvor jeg sad med scrap i arkivet indtil klokken 22.00 - Og der var SÅ mange søde gæster, så jeg glæder mig til næste gang.

Idag da gemalen kom hjem fra jagt, havde han holdt ind ved et lille loppemarked - Og fundet det store Aluminia, Corinna, ovale fad .. til en pris der svarer til ca. 10 bananer i Fakta

Nøj hvor har jeg en dejlig mand :D

onsdag den 3. juni 2009

tirsdag den 2. juni 2009

Lykkens Pamjulefis..


Mens jeg sad i skyggen og nød en gang salat med friske rejer, lyttede til børnenes snakken og fnis, og klappede hunden ind i mellem, eller blev strøget over benet af en pjuskte, kraftig kattehale, blev jeg enig med mig selv om jeg faktisk følte mig så skrækkeligt godt tilpas, lige der midt i det hele.

Man skulle da være et utaknemmeligt skarn hvis ikke man evnede at nyde en så pragtfuld dag, som vi havde i haven i går.

Brætspil og kaffe.. Is i uanede mængder.. drama i verdensklasse da hund og kat i fælleskab fangede en mus - Hund løb af med sejren og vogtede stolt over byttet resten af dagen..
Afsluttet af en Paella der lykkedes ualmindeligt fantastisk.. Sikkert pga Generalmajorens friskskudte torsk..og mættede ikke bare os men gode venner der pludselig kom forbi..

En time eller to i sofaen med hæklenålen, mens ny organisering af sygrej, garnlager og scrapartikler blev planlagt i hovedet .. Kors hvor jeg dog ønsker mig et rum til alle mine udfoldelser, så vi igen kan få noget der bare tilnærmelsesvis minder om en stue!!

Og så op her til morgen.. Til et køkkengulv, forgang og baggang der var blevet mø(j/g)sommeligt {der er frit valg alt efter hvordan man definerer en udtværet fisk} pyntet af hund og kat der igen havde været på jagt..

Nu er gulvene vasket, og jeg er hende der skal igang med lidt scrap der skal være klar til på torsdag :)

Jeg håber du får en dejlig tirsdag..