søndag den 30. november 2008

1. søndag i advent
1.søndag i advent byder her i huset på de faste traditioner. Vi har spist æbleskiver hos Morfar og Bedste det meste af eftermiddagen, og lige nu bliver sofaen brugt til rigtig hygge af dreng og killing.
I morgen er det 1. december og ud over at jeg stadig har lidt pynt jeg gerne vil ha lavet og hængt op, er jeg sådan set klar til en dejlig julemåned. Der er lagt nyt gulv i stuen,hvilket klæder nogen af mine færdige juleprojekter, synes jeg :)Og så kan december bare komme an, gerne med noget sne, når vi engang nærmer os juleferien.

Der er masser af julesager der skal ordnes endnu, men jeg er sikker på vi nok skal nå det hele.

Go adventssøndag til dig.

lørdag den 29. november 2008

Hverdag igen
Jeg er tilbage på min faste plads, endnu ikke på fuld tid, men tager dagene som de kommer i et forsigtigt tempo. Og så håber jeg bare at det bliver ved med at gå godt.
Når ikke jeg er på arbejde, handler meget af min tid om den kommende højtids små hemmeligheder, så derfor er der ikke lige pt billeder af mine projekter, men de skal nok komme senere.Til gengæld kan du se min udsigt fra kontoret og et billede af den lille naive ugle som for tiden passer på mine småpenge.

Fortsat go' weekend derude.

mandag den 17. november 2008

Hurtig søndagsscrap
Jeg havde lige et par timer søndag inden vi skulle til 1 års fødselsdag og både ryg og hoved ville gerne være med til at sidde ved scrapbordet, så det skyndte jeg mig at benytte mig af .
Billederne er efterhånden ved at være "lidt" gamle, men pigebarnet, er jo dejlig alligevel. Papiret er primært fra Sassafraslas, og begge skitser er i al hast fundet på Pencil line, de virker hver gang jeg lige skal ha lavet lidt i en fart.

Jeg kan godt se på "grumsetheden" at jeg skal ha taget mig sammen og fundet det rigtige kamera frem istedet for at knipse løs med mobilen..

Vi har brugt weekenden på at komme os over noget omgangssyge drengene havde taget med hjem fra skolen, så nu håber vi bare på at det er rigtigt overstået..

Solen skinner og der er ro i huset, kan man ønske sig en bedre start på ugen ?

onsdag den 12. november 2008

Endnu en UgleSom sagt mange gange før, er der et eller andet med mig og de der ugler. I lørdags på Vendsyssel Historiske Museum, opdagede jeg én, der ellers har sneget sig uden om mit blik. Jeg har set og gået igennem den dør dagligt gennem små to år, og alligevel var det først nu jeg så den.
Til gengæld vil jeg ligge bedre mærke til den når jeg så småt starter op på arbejde igen i slutningen af næste uge. Jeg glæder mig faktisk, så det skal nok blive godt.

Jeg er allerede så småt i julehumør og er igang med at planlægge hvilke kager der skal bages i år, hvilken slags konfekt der skal laves og gøre klar til de første gaver.

Er du så småt i gang med forberedelserne ?

lørdag den 8. november 2008

Lørdag, meget tidlig morgen..Jeg har sovet som en sten de første fem/seks timer af natten. Ole Lukøje må ha givet mig forkert dosis, for allerede lidt over fire var jeg vågen første gang, og efter ihærdige forsøg på at fortrænge min vågenhed, overgav jeg mig og stod op.

Jeg har pakket, så man skulle tro jeg ville flytte hjemmefra, hvilket jeg på ingen måde over hele hovedet har planer om, men det er da imponerende at man kan glæde sig meget til at komme på Museum.

Rigtig god lørdag til jer alle derude, jeg er sikker på det bliver en go' en af slagsen.

torsdag den 6. november 2008

Hvad sker der for kvindemennesket?
Jeg skal love for at sidste lørdags crop, fik gang i nogen kreative scrapkræfter hos mig. Jeg er, som man vist ikke kan skjule, gået helt grassat i at lave "alt til brevskriveren æsker" Og hele stuen bærer efterhånden præg af mit kreative kaos, selvom jeg rydder det hele væk, mindst én gang om dagen.

Lørdag den 8/11 er der Håndarbejdets dag og i den anledning er der gratis adgang til Vendsyssel Historiske Museum, hvor man kan se en masse forskellige former for håndarbejde, og i den anledning skal jeg ha' et lille hjørne med scrapbook sager.
Der er åbent for alle interesserede fra kl 10 - 14, så hvem ved, måske ses vi ?

søndag den 2. november 2008

Brevskriver kursus..

Johanne og jeg har tøsehygget eftermiddagen igennem og afprøvet om moren ku huske noget fra i går - Det kunne hun heldigvis, og med sig hjem kunne tøsepigen tage sit eget brevskriver sæt.

Billederne er taget med mobilkamera, derfor den lidt grynede kvalitet.

SuperCrop
Hele lørdag den 1.November blev brugt på et enormt hyggeligt efterårscrop, som Sofie havde stablet på benene i vores lokale Bingo hal. Der var masser af plads til alle vores medbragte kæmpetasker af forskellig slags, og foruden Sofies egen butik, var også de svenske "Magnolia" stempler tilstede sammen med Anne Tormose fra The Paperfarm. Anne holdt et fabelagtigt kursus i at lave "brevskriversæt" og billeder af det, skal nok komme, når jeg er færdig med mit pynt.

Jeg fik handlet lidt nye ting ( ja der står virkelig lidt) og snakket med en masse dejlige piger fra hele det ganske danske land.
Og så fik jeg lavet hele to LO's, som i kan se ovenfor, havde jeg en svaghed for fødder som motiv i vores sommerferie, så mine Layouts er blevet lidt anderledes, men jeg er selv blevet glad for dem. Faktisk så glad, at jeg lige nu overvejer om jeg skal sætte mig ved scrapbordet, eller om sofaen og hækletøjet skal vinde, for til trods for en god lang nats søvn, er jeg på rekreationsstadiet i dag.

Fortsat god søndag ..