tirsdag den 11. august 2009

Tiden der forsvandt ...

Tiden har det med at forsvinde for mig, fordi jeg bliver optaget af ting og mennesker jeg godt kan li'
Nogen dage blomstrer kreativiteten, andre dage er familien den der tager mine timer, og andre dage er det de daglige gøremål, der får timerne til at flyve.

Hen over sommeren er jeg blevet mere og mere bidt af at dykke med snorkel. Jeg har fået egen våddragt (endda en rigtig fed en), svømmefødder, blybælte - Ja hele manageriet, og man ser mig jævnt tit med en stor taske på vej til svømmehallen, bare lige for at snuppe et par baner.
Det er tosset godt til min ryg, så jeg stopper ikke igen frivilligt!
Faktisk er jeg nok nødt til at indrømme, at jeg så småt overvejer om jeg skal på prøvedyk og så evt. tage dykkercertifikat ...

Men indtil videre er det kun tanker, overvejelser, for hverdagen fylder jo meget, så det er ikke sikkert jeg finder tiden til det, før til næste efterår, men lysten er bestemt begyndt at melde sig.

Til gengæld er der en anden lyst, der hen over sommeren er komplet forsvundet. Og ja, du som evt. har været inde og kikke (forgæves) efter nye indlæg, har sikkert gættet at det er lysten til at blogge, jeg mener.

Så efter lang tunge overvejelser, er jeg blevet enig med mig selv om at jeg lukker min blog ned. Det skal være en glæde at dele sine projekter og tanker med andre, men når det ikke er det længere, synes jeg man skal stoppe mens legen stadig er go',- eller i det mindste ikke er blevet en møllesten om halsen.

Derfor vil jeg gerne sige tak til alle dem, der gennem tiden har læst og kommenteret med. Det har været hyggeligt mens det varede, men på søndag lukker og slukker jeg, og så må sidste mand ligge nøglen under måtten ..*


*(måske kommer der en ny kreamanisk blog herfra hvis lysten vender frygtligt tilbage, så er det jo godt at kunne finde nøglen)

4 kommentarer:

mette wad sagde ...

Hej Rikke.. det er jeg godt nok ked af at høre, men kan nu godt forså dig. Synes ellers altid din blog har været skøn at kigge ind på, du har altid en god historie. Håber stadig vi vil mødes til Crop osv, håber kreativiteten vender tilbage... Mvh Mette

Sofie sagde ...

Hej... -Leg følger trop og må sige som Mette, at det er jeg rigtig ked af! det har altid været en fornøjelse at kigge forbi hos dig. Og nu er det jo ikke let og følge med i dine kreative sysler.
Jeg har det lidt som dig med Facebook, det er efterhånden kun 1-2 gange om måneden jeg er på besøg der for det tager simpelthen alt for meget af ens tid.

Jeg er sikker vis på, at du igen endag i fremtiden dukker op i blogverdenen;0) (tror nemlig ikke du kan lade os være)

Dittepigen sagde ...

Kære Rikke.
Ja, man skal huske at være tro mod sig selv, og så må man en gangn imellem tage nogle hårde valg. Kommer til at savne en tur forbi din blog, men ved jo vi ses irl.
Knus

Karen sagde ...

Ej hvor ærgeligt...jeg var lige forbi for at hilse på og synes det var Alt for længe siden...og så er du holdt...
Håber du ser min hilsen.
Måske kan vi ses på en håndarbejdsmesse?
Jeg kommer i hvertfald til Fredicia både fredag og søndag.

Hyg derude.
Karen