tirsdag den 12. maj 2009

Dagen, dagen derpå

Vi havde alle sammen en fantastisk dag i søndags. Vejret viste sig fra sin blæsende side, men uden regn, og vores unge mand var i et uovertruffent godt humør. Nød sine gæster, den gode mad, de (pinlige) sange og taler, al opmærksomheden og at have langt det meste af sin familie på morsiden og bonusfarsiden samlet.
Han ser allerede frem til endnu en god dag sammen med far og bonusmorsiden, og jeg tror nok jeg med rette kan sige at jeg er stolt af den unge mand som er så heldig at ha hele fire familier at navigere rundt i, men han klarer det fantastisk, og han virker tilmed til at nyde det.

Vi kom igennem uden migræneanfald af de store, og var det ikke for gode venner og kollegaers hjælp, havde moren nok slet ikke virket her bagefter, ja jeg er slidt som jeg ved ikke hvad, men endnu en gang TUSIND tak til jer der virkelig knoklede igennem!

Jeg er måske nok lidt fedtet med billederne, men jeg lover der nok skal komme flere, når jeg har fået kopi fra vores personlige husfotograf..

lige nu står den på morgenritual, for en meget træt dreng efter to dage i højspænding, og bagefter, når mor har ryddet det sidste væk, er der en have, en sofa eller lidt garn der trækker..

Men Nøj hvor har det været godt!

3 kommentarer:

Pia sagde ...

Godt at høre at det var en dejlig dag for den flotte konfirmand

Heidi sagde ...

Tillykke med sønnen dejligt i alle have en super skøn dag ;o)

Rigtig god tirsdag til dig

Tanja sagde ...

Tillykke med den unge mand og godt I alle havde en rigtig god dag... :o)
Bliver spændende at se flere flotte billeder..
Han er en stilfuld konfirmant... :o)
Scrapknuzz Tanja