lørdag den 23. august 2008

Fru Hansens kælder 2 år!




Sofie kunne holde 2 års fødselsdag med butikken. Det blev selvfølgelig fejret på bedste fødelsdagsmanèr, og eftersom Sofie jo elsker Muffins i alle afskygninger, havde jeg hæklet et lille fadfuld til hende som hun så kan forlyste sig med.

Ellers er der dømt familetid for vores lille flok, og i morgen eftermiddag skal jeg på kursus i freeform hækling, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til!

torsdag den 21. august 2008

Min nye ven ..


er lille frøken ugle.

Hun har en stor familie og er glad for kager. Vi har en hemmelighed eller to her på bordet som nok skal nå at blive færdige til på lørdag...

tirsdag den 19. august 2008

tøsescrap = stor succes





bare lige for at vise, lidt af det jeg fik lavet...

Derudover står den på hemmeligheder ...

lørdag den 16. august 2008

Jeg glæder mig ..


For jeg skal ud af huset i eftermiddag til tøsescrap.. jeg håber på at blive hjemmefra helt indtil i aften en gang. Hvis de smider mig ud inden, kan jeg bare fortsætte når jeg kommer hjem...

Som man kan se ovenover er jeg startet på de første fotos fra vores sommer ferie i Tyskland. Håber at jeg kan få en del lavet i løbet af dagen.

Som backup putter jeg et lille hækleprojekt i tasken, bare til hvis jeg skulle komme i krise. Og solen bare skinner.

Kan du ha' en dejlig lørdag :)

torsdag den 14. august 2008

Supermor der ikke virker og sønnen de kaldte "bulen"



Jeg er erklæret ukampdygtig pga de pokkers til løse led jeg er udstyret med. Havde jeg været 7 år gammel og født i en anden tid, var jeg nok blevet sendt på svagbarnskoloni hos en gæv jydsk landmandsfamilie, med masser af frisk luft og sødmælk .. SUK!

Fra mine pladser, hvor jeg henholdsvis ligger og sidder lige så stille, kan jeg så være familien behjælpelig med madopskrifter, lektielæsning og kærlige formaninger. Jeg prøver for så vidt muligt at undlade at bide hovederne af nogen, for det er jo nu engang ikke deres skyld at jeg har så djævelskt ondt.

Ældste søn er nu hjemvendt fra skole og kom susende ind og fortalte at han nok skulle støvsuge når han havde kigget til killingerne.
På vej ud stopper jeg ham og spørger:


"Hvad er der sket med dit ansigt?"

"min cykel kastede mig til Ippon på vej til skole...."

tirsdag den 12. august 2008

Shyyy...




Sig det ikke til nogen .. Men jeg har faktisk fået scrappet lidt! ca 60 bordkort er det blevet til, og så et enkelt LO.
Jeg er gået igang med et projekt som skal være hemmeligt lidt tid endnu, og så har jeg lige fået fremkaldt 100 billeder fra vores sommerferie, så jeg har nok at gå igang med ...

onsdag den 6. august 2008

At sidde i garnet...





Som jeg før har nævn, kan jeg ikke undvære min daglige dosis fra den hellige ko. Lige for tiden resulterer det i at jeg må erkende mine copycattendenser og jeg indrømmer det gerne! Jeg er fuldstændig opslugt af bare at lade garnet glide mellem mine hænder. Det passer så udemærket til et hoved som har alt for meget at holde styr på lige nu. Men jeg holder fast i garnet. Så skal det nok blive godt igen. Det ved jeg!

Miauv..



Andet er der vist ikke at sige til det ...

søndag den 3. august 2008

Hjemvendt fra ferie..



Så har vi været afsted på en rigtig hyggelig familie campingtur til Tyskland.
Vi skal lige lande, så kommer der billeder. Scrap er det ikke blevet til, men jeg har været flittig med hæklenålen. Og kan man så andet end at blive glad, når man kommer hjem til to så dejlige mislingeguldklumper som hunhuskatten og hanmaincoonkatten sammen har præsteret??

Godt der var en meget kompatibel hunde-katte-hus passer på matriklen, mens vi var afsted!