lørdag den 28. februar 2009

Påskeglad



Jeg er kæmpe tilhænger af at gøre andre mennesker glade, derfor kan jeg kun opfordre til at så mange som muligt melder sig her

Nu vil jeg nyde en morgenbuffet på hotellet og så skal staden indtages ...


man sover forresten ikke ovenud fantastisk med en S-tog station på altanen...

onsdag den 25. februar 2009

Velkommen indenfor..

Først forsvandt mandag. Så blev tirsdag væk, og her på falderebet er onsdag også ved at være brugt op.
Jeg har ingen intentioner om at nedlægge den her blog, men skulle du på nogen vis være en smule nysgerrig, være Taskoman eller bare glad for håndarbejde, vil jeg gerne invitere dig til at ta' et lille kig Hos Heidemann Og du er meget velkommen til at lægge en kommentar eller hilsen..

Jeg har en aftale med en hæklenål, så jeg er smuttet igen.

fredag den 20. februar 2009

Sneak A Peak ...





Der bliver målt, kantet, udtænkt finesser og små detaljer. Jeg kommer ikke til at bruge meget tid online denne weekend, for udover fastelavnsarrangementer, er jeg lige igang med at videreudvikle...

Der kommer nyt i starten af næste uge. Og nu kravler jeg i ly bag symaskinen.

Rigtig Go' weekend

torsdag den 19. februar 2009

Nu som taskesvinger...






Kan I se det ? Jeg kan næsten ikke få armene ned af ren og skær begejstring over at jeg efter ungefãhr 20(!!) års pause, har kreeret en hjemmegjort taske efter Stof og Stils mønster og dejlige forårskatalog.

Jeg er muligvis rusten i teknikker, men det opvejes af min begejstring over at være i gang igen, eneste ulempe er min frygt for tilbagevendende afhængighed - Som om det ikke er rigeligt med mine cravings for papir og garn..

Lille Joe og jeg er allerede igang med planlægning af sommertøj, puder, gardiner, osv osv osv ....

onsdag den 18. februar 2009

Mmmmm...



At sove længe

At have lov til at være morgensmuk hele dagen

At bage fastelavnsboller og småkager, bare fordi vi kan ....

tirsdag den 17. februar 2009

Tillykke Husquarna



Jeg har for nyligt genfundet min ungdoms tro følgesvend. Ikke et eneste stykke tøj undslap diverse rettelser og tilføjelser på det røde, hvide og sorte teenagerværelse der tilbage i de glade 8o'ere, mens en blanding af The Police, The Cure og TV2 bragede ud fra min ghettoblaster i fuld kraft.
Stille og roligt mistede jeg interessen for at revolutionere vendsyssel med mine unikke tøj og hattekreationer (til mine forældres store lettelse, er jeg sikker på)og min mor fik igen lov at have vidunderet for sig selv.
Jeg husker endnu, da den flyttede hjem til os i det hessianbeklædte køkkenalrum hvor min mor sad hver eneste aften og drønede derudaf på den helt nye racer, der bare var topsmart og det hotteste hotte på markedet.

Da vi mistede min mor, alt for tidligt, i 2005 blev bettesøs og jeg enige om at jeg hellere måtte tage den med hjem, for om ikke andet kunne jeg da altid lægge et par bukser op. Den har ikke været fremme af sit skjul før lørdag formiddag, hvor jeg med rystende hånd pakkede den ud og ryddede spisebordet for at få plads nok til at klippe.
Alle mekanikkerne ligger stadig i rygraden, selvom det er lidt rustent, så efter at ha' målt og klippet og gjort ved, er jeg lige så stille kommet igang. Støt og roligt og det går stadig fremad.
jeg skulle lige tjekke i maualen(den originale!) hvordan man brugte den til broderi, da jeg på første side finder garantibeviset.
Solgt til Fru Hanne Madsen, medio februar 1979!

Hvis ikke jeg var faldet over den her dejlige blog var jeg nok ikke blevet lysten efter at komme igang med at sy igen, så herfra skal lyde et stort TAK for inspirationen. Jeg er spændt på hvor det fører hen..

fredag den 13. februar 2009

Vintertide..



Her er ikke gang i de store kreative processer. Dagene går med arbejde, halvsløje børn og en mor der hænger i med neglene og en vis portion stædighed.
Vi har en hel uges vinterferie at se frem til, og indtil da, nøjes jeg med en enkelt omgang eller to på en varm hue i det dejligste Kaunigarn, som nok skal komme til go' nytte på mit hoved...

Rigtig go fredag til dig og dine.

søndag den 8. februar 2009

Sådan ...






Ser det ud når man har lavet 21 invitationer til konfirmation, og er gået i gang med at lege med et minialbum til Valentinsdag. Papiret er fra Making Memories, og det meste af pynten er sammested fra, resten er forskellige dimser fra hist og pist i mine gemmer :)

Nyd resten af søndagen, det vil jeg hvert fald gøre ..

Sikke en søndag..





Der er sørme gået en uge siden jeg sidst fik opdateret. Influenzaen ville ikke gi' slip på mig, så alt er foregået i slowmotion herhjemme.
Da vi så nåede til weekend igen, kom der fart over feltet, og jeg har hængt i med neglene, hvilket altså må indrømmes at være hårdt, når man er så gammel en rusten cykel, som jeg nu engang er ...

Der har været fællestræning i Skalleruphallen, for alle de judoklubber der deltager i vendelboturneringen, og både Mindstesønnen og datteren min var med. Jacob er rykket op de øvedes rækker efter at være gradueret til grøn snip, så moren er ret stolt over at han kæmpede sig til en sølvmedalje til turneringen i dag

Jeg er jo ikke til megen nytte på måtten, men så kan jeg heldigvis passe det yngste skud på judostammen :)

søndag den 1. februar 2009

Søndagsopsamling...





Her kom en smule sne igår formiddag, og der var bedring i influenzatågerne. Feberen er væk, men der hænger stadig en rigtig tung hovedpine og tynger de fleste af os i nakken.
Der bliver monteret færdig på diverse småprojekter, og resten af dagen i dag byder på de sædvanlige søndagsritualer der går forud for en mandag i en uge der ser ud til at blive meget lang. Og så skal Invitationerne gerne komme et skridt nærmere deres færdige status, hvis ellers der er tid til det.

Fortsat go' søndag til jer derude