lørdag den 30. januar 2010

Scraporydningssalg :)

Da jeg ikke scrapper så meget som jeg har gjort, har jeg været ved at rydde lidt op i alt mit grej.Derfor har jeg fundet lidt sager, som du nu kan erhverve dig til billige penge´.
Jeg kan som altid kontaktes via bloggen eller sms (evt. via facebook), og i morgen søndag er jeg i Asdal Sognegård til Kreativ dag, hvor jeg medbringer alle de dejlige sager, så du kan se nærmere på dem, hvis du har lyst:)

Rigtig go' lørdag til dig, nu vil jeg se på at få pakket ting til i morgen :) :)

Diverse





Taske til at dekorere, fra Panduro.
Pris: 40,- kr.

Kasse med store skumstempler.
Pris: 50,- kr.

Tim Holz hammer, aldrig brugt.
Pris: 100,- kr.

Megapunch fra Making Memories



Rigtig lækkert meget stort Punch sæt, som jeg i sin tid købte i Holland. Alle dimserne/megabrads medfølger.
Samlet pris : 300,- kr

torsdag den 28. januar 2010

Alle mine masker ..





Jeg har nørklet med garn, Både uld og bomuld.. Det forløbige resultat er denne taskeprototype, som helt sikkert skal videreudvikles ..

Flere har spurgt til hvordan jeg har lært at hækle, og jeg må indrømme at det er selvlært ved stædigt arbejde og masser af bøger lånt på vores lokale bibliotek. Efterhånden er jeg blevet ret ferm til det, hvis jeg selv skal sige det ;) og jeg har nu bestemt mig for at jeg da godt kan lære fra mig udi hæklekunsten. Jeg har lovet at lave Hækleworkshop på Museet næste gang vi har Strikke café, men hvis du evt er interesseret, kan vi godt finde ud af noget, tidligere.. evt. til kreativ dag i Asdal på søndag ??
Er der nogen der har lyst, kan i jo lige skrive mig en lille besked :)

onsdag den 27. januar 2010

Far & Søn



Også kaldet Ib & MiniIb.. Har lige fundet en hyggekrog på et drengeværelse..

I de lyse timer strikkes der meget koncentreret på Helga Isagers sjælevarmer, i aftentimerne nørkles der med forskellige småprojekter, og der skal nok komme billeder en af dagene..

Vi glæder os til weekend, søndag skal Prinsenssen og jeg til Kreativ dag i Asdal, ældstesønnen er afsted på elevrådsweekend, så der bliver ren hygge for de yngste..

Og så synes jeg btw at ham der har opfundet Migræne er en rigtig ¤&&"%!¤!%!!

torsdag den 21. januar 2010

Dagens killingedosis





Miauv :)

Hulkrus med prinsesse indenbords



Jeg er egentlig igang med at strikke på en rigtig lækker sjælevarmer fra samme bog som tidligere nævnt.Men jeg syntes lige at jeg ville dele denne her vidunderskønne frøken med jer, som var så begejstret for resultatet at hun iførte sig vidunderet med det samme.

Så er der noget ved at nørkle!

lørdag den 16. januar 2010

På Hæklenålen..





Har jeg for tiden den første bane til en rigtig hyggeplaid. Jeg lavede den første række nytårsaften og banen vokser støt og roligt. Sidste år lavede jeg flere zigzag tæpper, så jeg havde bestemt at sådan et skulle det ikke være. Jeg skulle så finde på noget andet og et tæppe af oldemorfirkanter, syntes jeg ikke var så spændende. Da mine hænder og arme ikke kan holde til de helt store kæmpe projekter, valgte jeg at lave baner af 25 cm. bredde og 125 cm. længde som så med tiden skal hækles sammen.
Hver eneste række er sjov at lave, og jeg glæder mig hver aften til at se hvad jeg får fundet på. Alle mine bomuldsrester er samlet i en kurv, og så er det ellers bare at hækle derudaf :)

Killingeriet..





Vi er så heldige at vores Maine Coone Hun kat "LilleMis" har fået ikke mindre end 5 dejlige killinger. Der er 2 hankatte og to hunkatte og de trives i største og bedste bandit stil. Den første hnakat har allerede fundet et nyt sted at bo, så hvis du savner en rigtig dejlig killing der er 3/4 MC og 1/4 Norsk skovkat, har vi altså stadig 4 killinger til salg. Faren er vores dejlige Hankat Ib :D og Killingerne er gamle nok til at flytte hjemmefra efter 1. Marts

Strikkefronten

Jeg købte i efteråret Helga Isagers bog "Strikketøj" Straks forelskede jeg mig i bogens barnebluse, men da jeg jo ikke selv længer har så små poder, måtte et vennepar lægge barn til det færdige resultat. Desværre ligger de billeder på Generalmajorens kamera, så dem må i ha lidt tilgode.

Til gengæld kastede jeg mig straks over et 70'er tørklæde, som jeg dog strikkede i Kaunigarn i stedet, det er blevet mit vinterfavorit tilbehør og jeg har det på hver eneste dag..


Derudover er der løbet adskillige huer og sokker af pindene og flere er på bedding, det næste jeg skal igang med af strik er Sjælevarmeren fra Helga Isager bogen, så det er jeg lidt spændt på

Velkommen tilbage til mig :D

Jeg er nødt til at indrømme det .. Jeg er kommet til at savne mit blogunivers, så nu vender jeg frygteligt tilbage, Så må vi se om jeg har tabt alle mine læsere i mellemtiden? I så fald kan nye heldigvis komme til ..

Godt nytår til alle, jeg håber 2010 blir et godt blogår :D