lørdag den 28. juni 2008

Kort til tidenDa tiden til scrap er lidt knap, kan man heldigvis lave kort:) her er et der skulle bruges til en kollega ..

Jeg gider godt scrappe lidt mere her i ferien, hvis ikke vejret passer bedre til strandliv..

Scraptasker til salg..


Jeg har ryddet lidt op, og vil derfor gerne sælge nogen af mine scraptasker.

De tre der er tale om er:

1 stk lyserød/pink/sort Tote som koster 250 kr og er ca 1 år gammel.
1 stk Urban Stamp Tote som koster 350 kr og er ca 1 ½ år gammel.
1stk Sort minitote som koster 150 kr og er ca 1 år gammel.

Hvis man er hurtig og køber alle tre tasker samlet er prisen 600 kr og der følger en "Scraplykkepakke" med.

Alle tasker sælges selvfølgelig uden indhold, og man skal selv betale forsendelse eller afhente, evt kan tasken leveres i forbindelse med convention eller lign.

onsdag den 25. juni 2008

Billeder fra Knit In Public / Strik i det fri

Bare lige et par billeder som min kollega Per Lysdahl har taget, af en flok glade garnkvinder i alle aldre. I løbet af eftermiddagen havde museumsindgangen talt i alt 70 besøgende til vores arrangement, hvilket vi jo kun kan glæde os over :)

Allerede igen til november er der igen strik m.m. på Vendsyssel Historiske Museum, hvor vi holder "Håndarbejdernes dag" hvor man er mere end hjerteligt velkommen!

WWKIPday afholdes igen den anden lørdag i juni 2009, så i kan godt sætte et x i kalenderen...

onsdag den 18. juni 2008

Et enkelt kort


det er blevet til et enkelt kort her på min fridag. Haven og familien mener at jeg skal lave andet end at scrappe, så derfor er det ikke blevet til så meget. I dag faldt jeg dog over nogen billeder som inspirerede mig en del, så mon ikke der kan tænkes at blive lavet lidt nye LO's i weekenden?

Her er hvert fald et super enkelt kort lavet med SassafrasLas papir og Maxit stempel fra Scrapmagasinet.no

Projekt kattegård del 1


Vi gik i haven alle mand - jeg for at foto dokumentere, John og drengene for at fælde de store lærketræer og fjerne det gamle legehus. Her er det planen der skal rejses en katte gård, så pjevs kan komme med ud i den friske luft, uden at rissikere at blive ramt af noget trafik...

Farvel til Fie. . .

Her er på det sidste både sket alt for meget og alt for lidt, på én gang.
Desværre var vi for en uge siden idag, nødt til at sige farvel til vores dejlige etårige Maine Coone hun kat. hun fik nogen meget voldsomme og ondartede kræft svulster, som der ikke var noget at gøre ved. Det er altid skrækkeligt at skulle sige farvel til et kæledyr, og her i huset var det bestemt ikke sjovt denne gang! Så nu har vi Kong Pjevs og prinsesse Bissemis tilbage. De går heldigvis og hygger sig, selvom Pjevs er meget utilfreds med at han ikke må rende frit i haven..

Dette problem er vi så gået igang med at finde en løsning på ...

lørdag den 7. juni 2008

Det holder i nakken...

Jeg kan ikke meget andet, end at kigge på min have. Ved min absolutte yndlingsplads, er der heldigvis udsigt til vores havedam, som her i heden flyder over med de smukkeste åkander. Scrap bliver det slet ikke til, men en lille forsigtig tur rundt i haven, med kameraet som følgesvend kunne jeg mobilisere mig til ..

Skønhedssøvn..
Man tager to Maine Coone katte, tilsætter en skrækkelig varme, og når klokken er 14.00 er det meget nødvendigt med en lur...