onsdag den 17. februar 2010

Strikkecafé og hækleworkshop
Her har været lidt stille, for livet skal jo passes, og så må jeg indrømme at jeg indimellem ikke når at opdatere herinde, for der skal jo også være tid til at passe sin tid under dynen.

Men på det seneste hækler jeg som en gal på en masse ideer, og det kommer der forhåbentligt noget godt ud af.

Godt er det hvertfald at kunne invitere alle interesserede til Strikke café med hækle workshop for begyndere( eller andre interesserede) på Vendsyssel Historiske Museum, Søndag den 21 februar fra klokken 13 - 16.
I samarbejde med Dorte Lyager gentager vi succesen fra sidste vinter, og er der noget skønnere end at kunne sidde inden døre med sit håndarbejde, når kulden viser tænder udenfor ?

Det er ganske gratis at deltage, Kaffe og kage kan købes i Museumscaféen, og vi håber at der er rigtig mange der har lyst til at deltage :)
Vil man deltage i hækle workshoppen, må man meget gerne melde sig til enten via Museet, på vhm@vhm.dk eller ved at sende mig en besked, bare for at vi kan beregne hvor meget garn og hæklegrej vi skal tage med.

Fortsat go' onsdag aften til dig :)

søndag den 7. februar 2010

Huhej og vilde dyr..En helt ubesat weekend med planer om scrap, strik og sofahygge blev til en weekend der gik med Killingefremvisning, gåtur med hund, Vendelboturnering i Judo hvor mindstemanden gik hjem med en sølvmedalje i sin vægtklasse :)

Lige nu er jeg lige så frisk som den lille MiZarina på Billedet :)

Håber at du har haft en pragtfuld weekend, ligesom mig :)

tirsdag den 2. februar 2010

Kreativ dag i Asdal

Vi havde en rigtig hyggelig dag i Asdal, og glæder os allerede til næste gang.
Jeg har endelig fundet min scrapmojo igen, og fik lavet hele to LO's. Jeg er selv rigtig godt tilfreds med resultatet, taget i betragtning at jeg faktisk ikke har scrappet i et års tid, og man skal jo lige ind i rumlen igen.
Jeg har været så heldig at få billet til Scrap i Ejsing 6. Marts, så det bliver bare SÅ godt!

Vi er sådan ca. ved at være sneet inde, så jeg vil snart smide en gammeldags oksesteg i gryden, så kan den stå og hygge sig på komfuret, mens vi andre hygger i stuen.
Hvis ikke jeg skal sidde lidt ved scrapbordet, tror jeg at jeg skal en tur i strikkehjørnet.

Ib lå midt på gulvet mens jeg tog billeder, så I skal da lige se hvor lækker en far vores killinger har :)

Fortsat go' snestorm til dig :)