fredag den 30. januar 2009

Influenza....



Vi ligger underdrejet. Ikke bare én, men nej - os alle sammen. Så alle aktiviteter er indtil videre fuldstændig aflyst.

Vi ses på den anden side :)

mandag den 26. januar 2009

just rite...



Så er stemplerne sat op så jeg kan stemple derud af det hårde liv. Jeg skal bare lige skære alle løsdelene til tyve kort plus i alt 60 stjerner til pynt ..

søndag den 25. januar 2009

I love U .. & Chokolade ...






Jeg ville jo egentlig starte med at lave et valentins,minialbum. Men så var det jo at jeg kom i tanke om at hvis der er noget som både jeg og hr.GeneralMajor elsker , er det et godt stykke mørkt chokolade til vores kaffe.
Jeg har som regel noget på lager, og da jeg til jul lavede flere mandelgaver efter samme princip, var der ikke ret langt fra tanke til handling.
En, to, tre: igang med linealen og tage mål, og ret hurtigt efter sad jeg med en lille gave til ham jeg deler avis med :)

Hvis man gerne vil tage projektet i nærmere øjesyn, så kommer den til at ligge i Fru Hansens kælder engang fra mandag eftermiddag og et stykke tid frem.

Nyd resten af din weekend, for det er det man har dem til :)

lørdag den 24. januar 2009

Prototypeinvitation og Blomsterbørn






Johanne har som man nok kan se, leget med de nye scalloped puncher som vi fik i tirsdags. Det er der kommet familien blomsterbørn ud af, og så vidt jeg kan høre på den uendelige talestrøm datter og kat imellem, ender det med at der kommer mange flere af dén slags.

Mor og ældstesøn er kommet til enighed med den ovenstående prototype lavet af "Dude Collection" fra Prima (2008),så nu skal mor vist den vej efter en udvidelse af Just Rite stempelserien, for ellers er der jo alt for meget at skrive i hånden.
Tyve eksemplarer skal ligge færdige om fjorten dage, så jeg ved vist godt hvad jeg skal lave:)

Efter aftensmaden er der planer om at bruge tid på et valentines minialbum, hvis ikke det først bliver bliver i morgen.

TUSIND TAK for alle de søde kommentarer angående SQ 2009. De varmer alle sammen-Jeg vil ikke koge mere suppe på den høne, men lige som en sidste bemærkning vil jeg tilføje at jeg nok ikke havde meldt mig til fra starten hvis jeg havde vidst at man ville kunne risikere at ryge ud på lodtrækning..

Fortsat rigtig go' weekend til jer alle der ude ..

Slyngler i stuen..



Vi er startet meget langsomt op her i huset i dag. Der har været ungersvende der har udkæmpet drabelige slag med mystiske væsener over det store internet den ganske lange nat. Jeg fik brugt en del sokkegarn, og kom alt for sent i seng ..

Men det gør ikke noget. Vi har kaffe i rigelige mængder, papir og garn i store dynger, og vi skal ikke nå noget før mandag morgen ...

Mmmmh det er lige til at holde til ..

fredag den 23. januar 2009

Øv , øv og atter Øv!





Som nogen af jer sikkert har læst allerede, er jeg den første der er røget ud af Scrap Queen 2009 - På en uretfærdig og tilfældig lodtrækning...
Det er jeg selvfølgelig rimelig meget skuffet over, og synes det er, for at sige det på godt jysk, rigtig trælst!

Hvis nu jeg reelt var blevet stemt ud, ved et mere retfærdigt pointsystem, havde jeg bukket pænt og ærget mig i stilhed, men på den her måde er jeg altså lige nødt til at brokke mig en anelse højlydt.For nøj hvor havde jeg da glædet mig til at være med.Det er så slut nu for mit vedkommende, og jeg håber inderligt for de piger der gik videre, at lodtrækningen afskaffes og erstattes med et bedre system, for jeg kan lige hilse og sige at det ikke er spor sjovt at ryge ud på den her måde!

Godt det er weekend og man kan scrappe uden at skulle en masse ud af huset. Vil ungerne nogen steder, må de afsted på deres cykler, for supermor har sørget for at der er masser af weekendproviant i huset, Inclusiv noget nyt garn, til eventuelle pauser hvor man bliver en anelse lækkerstrikken..
Prinsessen er hentet og vi bliver senere inavaderet af en flok ungersvende der skal spille et eller andet meget vigtigt computerspil indtil de falder om af træthed, så det skal alt i alt nok ende med at blive en god weekend..

*at Prisessen så på vej hjem i bilen udbryder: "Mor, når nu du er lidt gammel og dine øjne er så trætte at de hænger så'n, så er det altså ikk så pænt at du bruger øjenskygge......." ja så ved man da lissom godt hvad klokken er slået.Det blev da ikke bedre da hun senere tilføjer: "Hvis jeg skal holde en fest, så synes jeg altså det er træls hvis der kommer mange rigtig gamle mennesker med, for de vil jo kun høre sådan noget 80'ermusik"........*

Jeg ignorerer med bedste evne de første svage symptomer på Influenza. Jeg nægter!

torsdag den 22. januar 2009

"I Luuv Ju"....



Der er kommet friske forsyninger i fru Hansens kælder med det dejligste papir der er lige i øjet til Valentines day.
Om nu man evt skulle mene at det er noget værre amerikaniseret reklame halløj, og derfor være en anelse i mod konceptet, syns jeg at man skulle vende det lidt på hovedet og gribe muligheden for at fortælle sin kæreste, mand, gemal eller hvad man nu kalder ham/hende at vedkommende er højt elsket og ikke kan undværes.
Det kan vi alle trænge til at høre en gang i mellem, så brug fantasien og få det fortalt, så din partner hvertfald ikke er i tvivl.

Jeg ved uden tvivl hvad jeg skal i weekenden. Jeg skal i scraphjørnet, og hygge mig med alle de gode sager jeg har liggende og frister noget så skrækkeligt :)

Vi ses, når jeg har fået omsat nogen af mine tankeprojekter ud gennem fingrene..

søndag den 18. januar 2009

Jeg har Ugler...






Ikke i mosen, men i mit ene stuevindue. Her var blevet lidt tomt efter julen forsvandt, men det er der nu rådet bod på med den her flok selskabsugler..
Jeg arbejder på at finde den endelige version af indbydelseskortene til konfirmationen, men har endnu ikke bestemt mig, og den unge mand skal jo også tages med i beslutningen.Det mener han hvertfald selv, og det er nok også klogest. Papiret er valgt, - helt tilbage i starten af 08, da jeg faldt over en rigtig drengeserie fra Prima. Der skal nok komme billeder en af de nærmeste dage.

I morgen er det hverdag igen, og den trækker tænder ud af mit helbred, men med planlægning og prioritering, skal vi nok nå frem til foråret i samlet flok.

nu er der et par teststrikningssokker der kalder på mig fra sofaen, så nyd det der er tilbage af din søndag :)

fredag den 16. januar 2009

Sokamok...



Jeg har just afsendt mit bidrag til SQ 2009, så nu er det spændende at se hvad de andre også har fundet på, om man selv får nogen stemmer eller om man ryger ud i allerførste hug ..

Min weekend skydes ind, med en strikketur til Mygdal, der er masser af strømper på vej, og derudover skal jeg i gang med at lave indbydelser til konfirmationen i maj.

Kan du ha en rigtig go' weekend.. Nyd den, for det vil jeg!

torsdag den 8. januar 2009

Rikke Prikke Teste Strikker...



Det er hårdt at starte op på arbejde igen efter så lang en juleferie.Det tager flere kræfter end jeg havde regnet med, så når jeg kommer hjem koncentrerer jeg mig om familien og på at være. Lille Mis og Ib, forstår som det ses at nyde lange eftermiddage, og når jeg er pakket i tæpper og mit foretrukne hjørne, teststrikker jeg lige så meget jeg har lyst, kræfter og tid til.


Tusindfryd & Gemalen er igang med en tilbygning, som vi helt sikkert alle kan glæde os til.

tag og kig derind, det kan godt betale sig :)

søndag den 4. januar 2009

Så går starten..


Vi kom godt ind i det nye år, i godt selskab og med en efterfølgende frygtelig hyggelig første dag i det nye år. Lige nu lakker en rigtig god ferie mod enden, og selv om det er lidt trist skal det nok også blive godt at komme ind i hverdagen igen.

Jeg har aldrig brudt mig om alt for mange nytårsforsætter, da jeg synes de som regel går i vasken i løbet af fjorten dage, men i år har jeg alligevel reflekteret mig frem til at der er nogen ting jeg skal blive bedre til i det nye år.

Mine dejlige unger er jo ikke små længere, og det skal være startskuddet til at jeg bliver bedre til at passe på mig selv, eller bliver bedre ven med hende den nye mig, som altså nu en gang er resultatet af at mit helbred ikke er hvad jeg gerne ville ha det til at være.

Det kan ikke nytte at græde over spildt mælk, så på med mere power af det der nu engang er tilbage, og så tror jeg på at tingene nok skal komme til at gå sådan at jeg også i den sidste ende kommer til at trives med det.

Jeg skal øve mig i at blogge med mere skriftlig fortælling. Jeg er endnu ikke sikker på om det indebærer at den her blog kommer til at være dænget ned i lange indlæg om alt muligt, eller om jeg simpelthen laver en blog mere, så den her blog kan forblive en scrap-strik-håndarbejdsblog. Men det finder jeg ud af lige om lidt.

I morgen bliver første dag i hverdagen, som i år byder på en konfirmation i det lille hjem, flere judoturneringer og forhåbentlig masser af stunder til at være kreativ, og til bare at være, sammen og hver for sig.

Selvom det er et par dage siden årsskiftet, er det stadig så kort inde i det nye år at jeg vil slutte, med at ønske alle der læser med, et rigtig Godt Nytår...