lørdag den 31. maj 2008

Donna Design



Mine baterierhar været lidt flade, siden vi var til crop. Men jeg har med mine nye INKTENSE farveblyanterværet ved at lege med de helt nye stempler fra Donna Design.
De er Danske, dejlige og jeg glæder mig rigtig meget til at se meget mere fra Donna - Jeg er sikker på at hun nok skal lave en rigtig fed Stempel serie. Indtil Videre forhandles de via. Fru Hansens kælder, men hold øjnene åbne, jeg tror de også ender i en scrapbutik i nærheden af dig ;)

Forårscrop 2008





Forårscrop 2008 må siges at ha' været en succes! I alt var vi 29 scrapgale kvindemennesker samlet til en rigtig hyggelig og produktiv dag. Der var flest lokale piger, men der var skam gæster fra midtjylland og så langt væk fra som scrapdelegationen fra Høje Tåstrup! Jeg var så heldig at ha' fornøjelsen af at lægge hus til de "Kjøwenhawnske" gæster, hvilket var en sand fornøjelse.Jeg tror nok, at de til trods for de store mængder Maine Coone hår, en vimsende hund og underlige elinstallationer overlevede opholdet.. Jeg nød i hvertfald at lære jer begge to at kende IRL istedet kun via blogs og div. forums.

Vi arbejder pt på at planlægge en scrapevent igen i efteråret. men de nærmere omstændigheder bliver først offentliggjort, når vi har de sidste detaljer på plads. Så meget kan vi sige, at det bliver anderledes end forårscrop, men at det vil blive mindst lige så hyggeligt! Og så vender forårscrop selvfølgelig tilbage igen til næste år!

TAK TIL ALLE DER VAR MED DEN 24.MAJ

lørdag den 24. maj 2008

Så er vi klar med forårscrop i Hjørring

Vi er igang med de sidste forberedelser og venter sådan set bare på at de første scrappere ankommer. Så snart vi er klar med opdateringer på computer og det hele, satser vi også på at der kommer billeder i løbet af dagen..

tirsdag den 20. maj 2008

Der var stille vejr da det æble faldt fra stammen...

Når nu ikke jeg har scrappet så meget på det sidste, er det dels fordi jeg ikke har haft overskudet til det, dels fordi haven har lokket - og så pga ham her - den skøre dreng, der er min allermest yndlingsmindste søn...



gad vide hvor han har de talenter fra ? ..

Jeg glæder mig skrækkeligt meget til forårscrop på lørdag! Det bliver så rart med en flok kvinder og ubegrænset scrap tid! Jeg ved at der er en enkelt billet til salg pga et afbud i sidste time, så sidder du og gerne vil med, så lad en linie falde :)

Nu gider jeg godt gå i seng..

TøseScrap



En af de sidste sider i Kayas bog, blev dette LO. Jeg er helt vild med de farver, og synes virkelig billedet kommer til sin ret.
Desværre har jeg ikke scrappet så meget siden pinse, men så er tiden jo gået med alt muligt andet..

mandag den 5. maj 2008

Et nyt hus, og lidt fra haven




Når ikke man har mange penge, må man nøjes med et lille hus - Så sådan et har jeg købt mig.. Det passer så godt ude i vores have hvor alting efterhånden springer ud i fuldt flor...

Moooaaar.. jeg har glemt..


At spørge om du vil bage kage. Men jeg har sagt henne i skolen at det vil du godt ...

Forsiden


Jeg er blevet inspireret og har scrapliftet fra Pysselvrå, så i aftes fik jeg leget med stempel og Distress Ink. Babypigen er fra Magnolia, og stjerner, mur osv er tegnet i hånden og farvelagt med Distress Ink og en smule akvarel.

søndag den 4. maj 2008

Udestuestemning




Fra en stille søndag, når det er allerbedst..

lørdag den 3. maj 2008

Gavescrap





vi skal til Barnedåb hos denne dejlige lille dame Pinsesøndag. Mor og far har for længe sidenfortalt at de ønsker sig et scrappet album, så nu krydser jeg fingre for at de ikke læser med her på Bloggen, for så går noget af overrraskelsen vist tabt :S

for at kickstarte mine scrapgener har jeg hentet skitser og liftet med meget bred pensel i denne måneds svenske Scrapbooking M.M Magasin..

KK modtages med kyshånd :)

Jeg beklager stilheden..

men iler til med lidt billeder af det seneste scrap jeg har lavet.
Som nogen af jer sikkert ved, er jeg sendt til tælling med et par led i ryggen, som bliver ved med at forskubbe sig, så det er meget begrænset hvad jeg får fra hånden




Disse to billeder er et ugleflip, fra en dag, hvor jeg bare MÅTTE lege lidt med det nye papir fra SassafrasLas. Tror nok de ender med at bo på Johannes værelse