onsdag den 16. april 2008

Så Kom dog Forår!



Her har været stille.. musestille... Alt imens mormor er i langsom bedring, har jeg bølget derudaf i det nye tæppe. Tempoet er langsomt, for hånden vil ikke altid som hovedet, og imens kører tankerne.
I dag trodsede jeg havens kalden, og begik i stedet et par puder til at støtte ryggen når den trænger til det.

På scrapbordet ligger tre nye serier papir og frister. Jeg flytter det lidt ind i mellem, og glæder mig til der er overskud til også at gøre mere end det.

Lever'Ståhej



Sådan ser det ud, når man har gjort tolv portioner lerverpostej klar, og de fire allerede er sat til bagning...

De smagte for øvrigt af mere.. meget mere!

lørdag den 5. april 2008

Bølger





Lige pt hersker der en følelse af bekymring i mit liv. Min gamle mormor som betyder alverden for mig, er indlagt og flyttes frem og tilbage mellem diverse sygehuse. Det er utroligt hvor mange kræfter og energi sådan et møde med sygehusvæsenet kræver, så hvis nogen skulle mig mangle, ligger forklaringen i at jegbruger min tid, sammen med den dejlige dame, der har været den faste klippe i hele mit liv.

I Pauserne mellem sygehusbesøgene har jeg fået lavet et restetæppe færdigt. Haft to dejlige fjollehøns til at bringe lidt latter ind i stuen, og købt en ny ladning bouldsgarn, som gerne skal forvandle sig i mine hænder, til et bølgetæppe til Johannes nye pigeværelse.

God Weekend til jer derude