søndag den 30. marts 2008

Tattered Angels Glimmer Mist




Jeg har også leget med Tattered Angels Glimmer Mist.. På det første LO' er J lavet med grungeboardog Jazz Blue, og på det næste er både rammer og "Amerika" lavet med det GlimmerMisten. Det har været sjov at lege med, men man skal nok lige vænne sig til at man altså grisser en del :D

babies all over..




Jeg er gået lidt agurk med at lave albums til ungerne. Her er to LO's til Jacobs

fredag den 28. marts 2008

mandag den 24. marts 2008

shyyy...




To billeder, som viser hvilket projekt jeg arbejder på lige nu. Pynten er som oftest, hjemmelavet. Flere billeder skulle gerne komme i morgen.

Mere babyscrap..



Mit andet LO med Johanne som baby.
Jeg prøver, som nogen sikkert allerede har gennemskuet, at holde dem så enkle som muligt.

Babyscrap..



Som nogen af jer sikkert ved, har jeg ikke så mange billeder fra dengang mine børn var små. Men nu er jeg faldet over en bunke, som jeg så er gået i gang med at scrappe , til deres albums, som de hver især skal ha' på ét eller andet tidspunkt.Dette er det første babyLO, jeg har lavet med Johanne.

søndag den 23. marts 2008

Påskedag..


Jeg har hentet nye forsyninger hos Sofie. Men min søndag skal bruges i Hirtshals hos svigermor, som har fødselsdag.
En masse scraptanker til de piger, som skal hygge sig hos Ditte..

Hvad jeg ellers har lavet i fridagene, kommer der billeder af i løbet af i morgen.

Fortsat go' påske til alle jer derude.

søndag den 16. marts 2008

Der er Ugler i mosen..


Eller hvad det nu er der er .. ude hos Dorte fik jeg leget lidt med mit nye distresses Ink. Det er simpelthen en rigtig lækker måde selv at give farve til sit hjemmelavede pynt, og jeg glæder mig rigtig meget til at lege endnu mere med det.

Jeg er jo stadig inspireret at Marianne Hein og hendes kursus, så da jeg fandt billedetaf Niels der er ved at læse, vidste jeg med det samme at jeg var nødt til at lifte fra hende igen :)

Endnu en gang Tak Marianne

Da Dorte blev lokket i forfald, og hvor var det bare hyggeligt




Tusindfryd Har jo for længe siden svoret højt og helligt at hun bare Aldrig, ever never skulle til det der scrap noget .....

Man skal som bekendt aldrig sige aldrig, for nu er det uundgåelige endelig sket!! Dorte er blevet omvendt, et fuldbyrdet medlem af vendsysselske Papirsekt - Og hvor var det bare en hyggelig weekend vi havde- jeg glæder mig allerede til at vi skal scrappe igen :)Og ikke nok med det- Hun har desuden også flair for det kvindemennesket;)

Reultatet fra Ejsing



Aller først skal i lige ha´det LO jeg fik lavet i Ejsing. Billederne er fra da Jacob vandt sin Guldmedalje til hans allerførste stævne.. Stolt dreng og stolt mor :D

fredag den 14. marts 2008

Man blev jo inspireret...


Da jeg var i Ejsing i lørdags, var jeg på "Lav selv Pynt" kursus hos Marianne
Hun er en rigtig dygtig pige, som jeg længe har ladet mig inspirere af når jeg har set hendes blog og uploads på diverse forums.
Endelig i går og i dag fik jeg prøvet lidt idéer. Og jeg blev så kreativ at jeg fik tegnet mig en ugle og lavet den til en PP. Grundidéen til LO'et er også liftet fra Marianne og faktisk gik jeg hen og blev helt tilfreds med resultatet.

Tusind Tak til Marianne for et kanon kursus!

onsdag den 12. marts 2008

Mrs. Minialbum...



Jeg hækler som en gal disse dage, og regner med snart at kunne fremvise årets første, større garnprojekt.Men i dag kom Scrapånden lige over mig og jeg fik færdggjort denne bunke minialbums. Så nu klør det i fingrene for at komme i gang med nogen LO's enten i 30 x 30 eller 15 x 30..jeg har jo en masse lækre sager med hjem fra Ejsing, så jeg glæder mig helt vildt til at komme igang.

Der sad to katte på ...


Ja det var ikke på et bord. Og sofahygge var det heller ikke. Men sådan et par gode vindueskarmspladser på første række er øjensynligt heller ikke at kimse ad...

linkkursus

Tusindfryd er ved at øve mig i at få linkhalløjet til at virke....

søndag den 9. marts 2008

Bronzebrødrene og den Scrappe Mor


Som Judoforældre må man stå frygteligt tidligt op om søndagen og køre det ganske Danske land tyndt, for at ens poder kan stille op til diverse turneringer og stævner.
Også Selvom man dagen inden har været til scrapconvention i Ejsing og føler sig som en slidt havelåge.

Men når så begge ens dejlige børn vinder Bronzemedalje i Vendelbo Mesterskabet, i hver deres vægtklasse, har det været det hele værd!

Vi beklager den forringede billedkvalitet - det er ikke nemt at tage superbilleder, med en mobiltelefon....

søndag den 2. marts 2008

Mere hæklescrap


Det er lykkedes mig at få en smule mere scrap fra hånden, med billeder fra sommeren 2007.

Med vilje har jeg holdt LO'et meget enkelt...

KomboHobby




Jeg har været temmelig meget kaldt til tælling i den forløbne uge, pga min #¤%# ryg.
De daglige pligter må føle sig meget forsømt, for de bliver prioriteret meget lavt.

Til gengæld tog scrapmonsteret fat i mig den anden aften,og jeg måtte lige lave en lille Strikkeopskriftsamling til Dorte hvi du vil se hvor glad hun blev for gaven, kan du finde hendes blog under "Tusindfryd" på min blogliste

Vi brugte formiddagen på den mest fantastiske brunch på John Coffee
- det kan varmt anbefales !

Jeg kan se jeg skal ha genemskuet den funktion med at indsætte link !

Sølvdrengen...



Sidste søndag vandt mindstemand junior SØLV til ungdomstunering B -25 i Dronninglund.
Det er indtil videre kun hans anden "rigtige" dltagelse i tuneringsmøllen, så der er vist ikke noget at sige til at drengen (og moderen ikke mindst) er pavestolt.