onsdag den 20. februar 2008

Der er forår


I min mave - Jeg ved hva' jeg vil lave....

VINTERFERIE

Min ryg er rigtig, rigtig træls! Så lige så snart fysioterapeuten har rykket lid rundt med mine knogler og led i eftermiddag, er der dømt fire dages vinterferie.

Planerne indtil nu, er til at overskue: søndag er vi til turnering hele dagen, begge drengene skal kæmpe, så det er rigtig spændende!

Ellers skal supermor ha' styr på sin ryg, der skal leges med garn og scrappes...

Det er vist lige til overkomme ...

mandag den 18. februar 2008

Kombination eller kaos ?

Når man som jeg, har mere end ét foretrukkent håndarbejde, kan det til tider være uoverskueligt at nå at lave noget fra alle kategorier.

Her i weekenden fik jeg efter lidt overtalelse fra Dorte en rigtig lækker trøje på pindene. jeg er kun nået to cm op på ryggen, men det går da fremad.

Til gengæld har jeg forsøgt med ud i at kombinere lidt freestyle hækling med et ScrapLO i formatet 15x30 ...

Sådan er katte ..Man tager i byen, køber herskabernes yndlingsmad, lidt nyt underholdning og en fantastisk dejlig kattehule.........

Og hvad viser Prinsessen så hun sætter størst pris på ?...

En gammel papkasse på højkant!

onsdag den 13. februar 2008

Inspirationer


Jeg fik et link til en blog for et stykke tid siden af min bedste veninde. Hver eneste dag siden, har jeg været inde og læse, sanse med mine øjne og lade mig inspirere. Ikke nok med at denne her kvinde skriver fantastisk, hun har også noget på hjertet, som både lader mig rive med, men også som giver mig et smil på læben.
Og så kan hun noget med farver- Godt nok er hun ikke scrapper, men det er fløjtende ligegyldigt- Jeg bliver så fyldt af livsglæde ved at se hendes farver og hendes billeder..
Sidst men ikke mindst, laver hun også mad, og inspireret af hendes tomatsovsfortælling fra i går, har jeg lige nu, en gryde hjemmegjort tomatsovs til at stå og simre på komfuret..

Men se selv,og lad dig gerne rive med på: http://www.slagtenhelligko.dk/

tirsdag den 12. februar 2008

Scrap Scrap Scrap...

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg ikke har scrappet så meget dette mørke halvår. Men nu er jeg ved at tro på tågen letter- jeg har lavet to layouts,et par kort og en mappe til BettePigen - Og ikke at forglemme min A5mappe til madopskrifter..

Jeg har bestemt mig for at være optimist og melde migtiljysk convention den 8. marts .. Er der nogen der ved om der er flere ledige pladser ?

tirsdag den 5. februar 2008

Forårscrop

Så er der endeligt nyt om Forårscrop :D

Vi har lejet "Kerne-Huset" på Albert Gingesvej i Hjørring hvor der er plads til godt
og vel en 30 - 40 glade papirdamer.

Prisen for en hel dags scrap/kortmageri og hyggeligt samvær inclusiv aftensmad er
180,- kr, som betales ved tilmelding hos Sofie i Fru Hansens kælder.

Der kan købes sodavand og kaffe/the til fordelagtige priser,men frokosten, må man selv sørge for at medbringe.

Vi regner med at lukke dørene op klokken 10.00 og blive ved indtil vi ikke orker mere, men den officielle lukketid bliver omkring klokken 22.00.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen til en hyggelig og kreativ dag!